Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Razmere na slovenskih cestah ob 19. uri

Ljubljana, 25. avgusta - Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je na gorenjski avtocesti pred predorom Karavanke proti Avstriji šest kilometrov dolg zastoj. Za Kranjsko Goro je možen izvoz Jesenice vzhod Lipce.

Zastoj je tudi na cesti Slovenski Javornik-Jesenice in pred predorom Ljubelj proti Avstriji. Zaradi varnosti predor občasno zapirajo.

Na mejnih prehodih Obrežje in Slovenska vas je za osebna vozila pri vstopu čakalna doba do ene ure, na mejnem prehodu Gruškovje pa več kot dve uri.

Na mejnem prehodu Gruškovje je za tovorna vozila pri vstopu čakalna doba od ene do dve uri, na mejnem prehodu Obrežje pa več kot dve uri.

Danes ponoči bo med 23. in 4. uro zjutraj zaradi vzdrževalnih del v predoru Sten zaprta cesta Škofja Loka-Gorenja vas

Do četrtka, predvidoma do 17. ure, bo v Kočevju na Tomšičevi cesti zaprta glavna cesta Ljubljana-Petrina.

Cesta Unec-Cerknica bo na Rakeku zaprta do 29. 8. Obvoz za osebna vozila in tovorna do sedem ton in pol je delno po regionalni cesti Rakek-Logatec in lokalni cesti Rakek - Na vasi, za težja tovorna vozila pa preko Ljubljane, Škofljice in Sodražice.

Na primorski avtocesti sta na priključku Vrhnika zaprta uvoz proti Kopru ter izvoz iz smeri Kopra, obvoz je preko priključka Logatec.

Na dolenjski avtocesti je med Obrežjem in Drnovim promet urejen po polovici avtoceste dvosmerno. Zaprt je uvoz Obrežje Mokrice in priključek Brežice proti Ljubljani.

Na ljubljanski severni obvoznici med Bežigradom in Novimi Jaršami v obe smeri odstranjujejo delovno zaporo. Promet poteka po dveh zoženih pasovih v obe smeri. Vsi priključki so odprti.

Podatki o trajnejših zaporah cest: www.promet.si

la/la
© STA, 2021