Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Razmere na slovenskih cestah ob 12. uri

Ljubljana, 25. avgusta - Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je na pomurski avtocesti med razcepom Dragučovo in Pernico v smeri proti Murski Soboti zaradi prometne nesreče oviran promet.

Na štajerski avtocesti med priključkoma Dramlje in Celje vzhod proti Ljubljani je nastal tri kilometre dolg zastoj.

Na gorenjski avtocesti pred Karavankami proti Avstriji je nastal dva kilometra dolg zastoj. Za Kranjsko Goro je možen izvoz Jesenice/vzhod.

Promet je upočasnjen na primorski avtocesti od Ljubljane proti Vrhniki.

Zastoj je na cesti Lesce-Bled.

Na štajerski avtocesti je zaradi kosov pnevmatike in tovornih vozil v okvari oviran promet med priključkom Sneberje in Zadobrovo ter na uvozu Šentjakob proti Ljubljani.

Vozniki osebnih vozil čakajo za vstop v državo na mejnih prehodih Gruškovje, Obrežje, Jelšane in Dragonja do eno uro, na Sečovljah pa do pol ure. Za izstop pa na Dragonji in Sečovljah do pol ure. Vozniki tovornih vozil čakajo za vstop v državo na Gruškovju in Obrežju do eno uro.

Do večera bo v Kočevju na Tomšičevi cesti zaprta glavna cesta Ljubljana-Petrina.

Danes ponoči bo med 23. in 4. uro zjutraj zaradi vzdrževalnih del v predoru Sten zaprta cesta Škofja Loka-Gorenja vas.

Do 29. 8. bo na Rakeku zaprta cesta Unec-Cerknica. Obvoz za osebna vozila in tovorna do sedmih ton in pol je preko Logatca, za težja tovorna vozila pa preko Ljubljane, Škofljice in Sodražice.

Na primorski avtocesti sta na priključku Vrhnika zaprta uvoz proti Kopru ter izvoz iz smeri Kopra, obvoz je preko priključka Logatec.

Na dolenjski avtocesti je med Obrežjem in Drnovim promet urejen po polovici avtoceste dvosmerno. Zaprt je uvoz Obrežje Mokrice in priključek Brežice proti Ljubljani.

Na ljubljanski severni obvoznici med Bežigradom in Novimi Jaršami v obe smeri odstranjujejo delovno zaporo. Promet poteka po dveh zoženih pasovih v obe smeri. Vsi priključki so odprti.

Podatki o trajnejših zaporah cest: www.promet.si

kld/kld
© STA, 2021