Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Razmere na slovenskih cestah ob 12. uri

Ljubljana, 24. avgusta - Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je zaprta štajerska avtocesta med priključkoma Celje center in Dramlje proti Mariboru.

Nastal je zastoj. Za osebna vozila je obvoz po regionalni cesti Celje center-Vojnik-Slovenske Konjice.

Kilometer in pol dolg zastoj je na štajerski avtocesti med priključkoma Dramlje in Celje vzhod, pred delovno zaporo proti Ljubljani.

Kilometer in pol dolg zastoj je na dolenjski avtocesti med priključkoma Bič in Ivančna Gorica proti Ljubljani.

Na primorski avtocesti je med Brezovico in Vrhniko proti Kopru upočasnjen promet, potovalni čas se podaljša za približno pet minut.

En kilometer dolg zastoj je na gorenjski avtocesti pred predorom Karavanke proti Avstriji.

Zastoj je tudi na cesti Lesce-Bled.

Na mejnih prehodih Jelšane in Gruškovje je za osebna vozila pri vstopu v državo čakalna doba približno pol ure, na mejnih prehodih Dragonja in Obrežje do eno uro in na mejnem prehodu Starod od ene do dve uri.

Na mejnem prehodu Obrežje je pri vstopu čakalna doba tudi za tovorna vozila in sicer do ene ure.

Zaprta glavna cesta Ljubljana-Petrina, v Kočevju na Tomšičevi cesti do 25. avgusta.

Na primorski avtocesti sta na priključku Vrhnika zaprta uvoz proti Kopru ter izvoz iz smeri Kopra, obvoz je preko priključka Logatec.

Na dolenjski avtocesti je med Obrežjem in Drnovim promet urejen po polovici avtoceste dvosmerno. Zaprt je uvoz Obrežje Mokrice in priključek Brežice proti Ljubljani.

Na ljubljanski severni obvoznici med Bežigradom in Novimi Jaršami v obe smeri odstranjujejo delovno zaporo. Promet poteka po dveh zoženih pasovih v obe smeri. Vsi priključki so odprti.

Podatki o trajnejših zaporah cest: www.promet.si

la/la
© STA, 2021