Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Razmere na slovenskih cestah ob 19. uri

Ljubljana, 23. avgusta - Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je na vzhodni ljubljanski obvoznici zaradi nesreče oviran promet pred uvozom Bizovik.

Daljši zastoji so po ljubljanski obvoznici proti Primorski iz smeri Štajerske od Zadobrove proti predoru Golovec, zamuda od 10 do 15 minut minut ter od Malenc proti Brezovici, zamuda 30 minut.

Kilometer in pol dolg zastoj je na štajerski avtocesti med priključkoma Celje vzhod in Dramlje proti Mariboru.

Dva kilometra in pol dolg zastoj je na gorenjski avtocesti proti Avstriji pred predorom Karavanke. Za Kranjsko Goro se priporoča izvoz Jesenice vzhod, Lipce.

Na mejnih prehodih Gruškovje, Jelšane, Starod in Vinica je za osebna vozila pri vstopu čakalna doba od ene do dve uri, na mejnem prehodu Obrežje pa približno pol ure.

Na mejnem prehodu Jelšane je za osebna vozila čakalna doba tudi pri izstopu iz države in sicer do pol ure.

Na mejnem prehodu je za tovorna vozila pri vstopu čakalna doba več kot dve uri, na mejnem prehodu Obrežje pa približno eno uro.

Na primorski avtocesti sta na priključku Vrhnika zaprta uvoz proti Kopru ter izvoz iz smeri Kopra, obvoz je preko priključka Logatec.

Na dolenjski avtocesti je med Obrežjem in Drnovim promet urejen po polovici avtoceste dvosmerno. Zaprt je uvoz Obrežje Mokrice in priključek Brežice proti Ljubljani.

Na ljubljanski severni obvoznici med Bežigradom in Novimi Jaršami v obe smeri odstranjujejo delovno zaporo. Promet poteka po dveh zoženih pasovih v obe smeri. Vsi priključki so odprti.

Podatki o trajnejših zaporah cest: www.promet.si

la/la
© STA, 2021