Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Razmere na slovenskih cestah ob 19. uri

Ljubljana, 21. avgusta - Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste na hitri cesti Izola-Koper v predoru Markovec v smeri proti Ljubljani pešec ovira promet. Na ljubljanski severni obvoznici na izvozu Ljubljana/Tomačevo iz smeri Kosez pa sta zaradi prometne nesreče zaprta dva vozna pasova.

Na regionalni cesti Kranj-Medvode pri Meji se je zgodila prometna nesreča, zato promet poteka izmenično enosmerno.

Na gorenjski avtocesti med priključkom Lesce in predorom Karavanke proti Avstriji je nastal devet kilometrov dolg zastoj, čakalna doba je približno štiri ure. Za Kranjsko Goro je možen izvoz Lesce.

Pred predorom Ljubelj proti Avstriji predor občasno zaradi varnosti zapirajo.

Na štajerski avtocesti pred prehodom Šentilj proti Avstriji je nastal dva kilometra dolg zastoj.

Vozniki osebnih avtomobilov čakajo na vstop v državo na mejnem prehodu Gruškovje več kot štiri ure, na Petrini in Dragonji do eno uro, na Vinici do eno uro in pol ter na Obrežju do eno uro in 45 minut. Za izstop pa na Petrini do dve uri in pol, na Obrežju do pol ure in na Dragonji do eno uro.

Zaradi okvare vozila je na štajerski avtocesti pred predorom Podmilj proti Maribora zaprt počasni pas.

Do 23. avgusta bosta v Ljubljani zaprti Tržaška in Aškerčeva cesta v križišču z Bleiweisovo cesto.

Na primorski avtocesti sta na priključku Vrhnika zaprta uvoz proti Kopru ter izvoz iz smeri Kopra, obvoz je preko priključka Logatec.

Na dolenjski avtocesti je med Obrežjem in Drnovim promet urejen po polovici avtoceste dvosmerno. Popolne zapore: uvoz Obrežje Mokrice in priključek Brežice proti Ljubljani.

Na ljubljanski severni obvoznici je med Bežigradom in Novimi Jaršami oviran promet. Predvidoma do nedelje, 22. 8., bo zaprt izvoz Tomačevo iz smeri Kosez proti Zadobrovi. Zaprt je tudi uvoz Bežigrad proti Zadobrovi.

Podatki o trajnejših zaporah cest: www.promet.si

kld/kld
© STA, 2021