Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Razmere na slovenskih cestah ob 19. uri

Ljubljana, 17. avgusta - Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je zaradi nesreče zaprta cesta Kranj-Jeprca pri Meji. Na cesti Koper-Dragonja pa je pri Šalari proti Dragonji zaprt en pas.

Na gorenjski avtocesti je pred predorom Karavanke proti Avstriji zastoj dolg tri kilometre. Proti Kranjski Gori je zato priporočljiv izvoz Jesenice vzhod.

Čakalne dobe so na mejnih prehodih Gruškovje in Središče ob Dravi. Na mejnem prehodu Gruškovje čakajo vozniki osebnih in tovornih vozil pri vstopu v državo do dve uri. Na mejnem prehodu Središče ob Dravi pa čakajo vozniki tovornih vozil pri vstopu v državo dve uri.

Danes ponoči, predvidoma med 1. in 2. uro, bo zaprta primorska avtocesta med priključkoma Vrhnika in Logatec v obe smeri, zaradi nujne menjave električnega kabla. Za osebna vozila bo obvoz možen po regionalni cesti.

Cesta Spuhlja-Zavrč bo pri Spuhlji zaprta do četrtka, 19. 8. 2021. Obvoz za tranzitni promet je preko mejnega prehoda Središče ob Dravi, za ostale pa po vzporednih državnih in lokalnih cestah.

Na primorski avtocesti sta na priključku Vrhnika zaprta uvoz proti Kopru ter izvoz iz smeri Kopra, obvoz je preko priključka Logatec.

Na dolenjski avtocesti je med Obrežjem in Drnovim promet urejen po polovici avtoceste dvosmerno. Popolne zapore so na izvozu in uvozu priključka Obrežje ter na počivališču Obrežje proti Ljubljani in pri uvozu Brežice ter počivališču Čatež proti Ljubljani.

Na ljubljanski severni obvoznici je med Bežigradom in Novimi Jaršami oviran promet. Zaprta sta izvoz in uvoz Tomačevo iz smeri Kosez proti Zadobrovi.

Podatki o trajnejših zaporah cest: www.promet.si

nns/nns
© STA, 2021