Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Razmere na slovenskih cestah ob 12. uri

Ljubljana, 13. avgusta - Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je na gorenjski avtocesti pred predorom Karavanke proti Avstriji zastoj dolg pet kilometrov. Uvoz Jesenice vzhod, Lipce proti Avstriji je zaprt. Skozi Jesenice je dovoljen le lokalni promet.

Zastoji so tudi na štajerski avtocesti med Celjem vzhod in Dramljami v obe smeri ter na cestah Lesce-Bled in Slovenski Javornik-Jesenice-Hrušica.

Vozniki osebnih vozil pri vstopu v državo na mejnih prehodih Dragonja in Gruškovje čakajo več kot dve uri, na Obrežju eno uro in 30 minut, na Sečovljah pa do dve uri. Pri izstopu iz države je čakalna doba na mejnem prehodu Gruškovje do 30 minut, na mejnem prehodu Starod pa do dve uri.

Od sobote od 16. ure do ponedeljka do 5. ure bo zaprt priključek Industrijska cona Moste zaradi asfaltiranja na Letališki cesti.

Na primorski avtocesti sta na priključku Vrhnika zaprta uvoz proti Kopru ter izvoz iz smeri Kopra, obvoz je preko priključka Logatec.

Na dolenjski avtocesti je med Obrežjem in Drnovim promet urejen po polovici avtoceste dvosmerno. Zaprto je tudi počivališče Čatež proti Ljubljani.

Na ljubljanski severni obvoznici je med Bežigradom in Novimi Jaršami oviran promet. Zaprta sta izvoz in uvoz Tomačevo iz smeri Kosez proti Zadobrovi.

Podatki o trajnejših zaporah cest: www.promet.si

stu/stu
© STA, 2021