Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Razmere na slovenskih cestah ob 16.30

Ljubljana, 11. avgusta - Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste ....

Na primorski avtocesti je med priključkom Vič in počivališče Barje zaradi nesreče zaprt prehitevalni pas proti Zadobrovi. Nastal je zastoj čez priključek Brezovica, potovalni čas se podaljša za približno 20 minut.

Glavna cesta Kozina-Starod je pri Obrovu zaprta zaradi nesreče.

Na gorenjski avtocesti pred predorom Karavanke proti Avstriji je nastal zastoj v dolžini 5 kilometrov. Voznikom, namenjenim proti Kranjski Gori se priporoča že izvoz Jesenice vzhod-Lipce. Zaradi zastoja je uvoz Jesenice vzhod proti Karavankam, zaprt.

Na severni ljubljanski obvoznici med Bežigradom in Tomačevim, je pred delovno zaporo proti Zadobrovi nastal zastoj, dolg en kilometer.

Na vipavski hitri cesti je zaradi pnevmatike na vozišču promet oviran za priključkom Vipava v smeri Razdrtega.

Čakalna doba je na mejnih prehodih Starod, Jelšane, Obrežje in Gruškovje.

Na mejnem prehodu Jelšane je z osebnim vozilom pri vstopu v državo čakalna doba več kot dve uri, za izstop iz države pa do eno uro.
Na mejnem prehodu Gruškovje je z osebnim vozilom pri vstopu v državo čakalna doba eno do dve uri, za izstop iz države pa do pol ure.
Na mejnem prehodu Obrežje je z osebnim vozilom pri vstopu v državo čakalna doba do pol ure, za izstop iz države pa prav tako pol ure. Tovorna vozila za vstop v državo čakajo več kot dve uri.
Na mejnem prehodu Starod je z osebnim vozilom pri vstopu v državo čakalna doba do pol ure, za izstop iz države pa prav tako do pol ure.

Jutri, 12. 8., od 6. ure, do petka,13. 8., do 17. ure, bo na glavni cesti Podtabor - Zvirče promet urejen izmenično enosmerno. Možni so zastoji.

Začela so se dela za izgradnjo krožišča pri avtocestnem priključku Vrhnika. Predvidoma do oktobra bo na primorski avtocesti zaprt uvoz proti Kopru ter izvoz iz smeri Kopra, obvoz je preko priključka Logatec.

Na pomurski avtocesti bo do 1. septembra zaprt priključek Vučja vas proti Mariboru.

Na ljubljanski severni obvoznici je med Bežigradom in Novimi Jaršami oviran promet zaradi obnove vozišča. Zaprta sta izvoz in uvoz Tomačevo iz smeri Kosez proti Zadobrovi.

Na dolenjski avtocesti je med Obrežjem in Drnovim promet urejen po polovici avtoceste dvosmerno. Zaprto je tudi počivališče Čatež proti Ljubljani.

Na štajerski avtocesti promet med Celjem vzhod in Dramljami v obe smeri poteka po eni polovici avtoceste.

Podatki o trajnejših zaporah cest: www.promet.si

rf/rf
© STA, 2021