Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Razmere na slovenskih cestah ob 19. uri

Ljubljana, 10. avgusta - Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste Na pomurski avtocesti zaprt vozni pas med razcepom Dragučova in priključkom Pernica proti Lendavi, Madžarski.

Na gorenjski avtocesti pred predorom Karavanke proti Avstriji je nastal en kilometer in pol dolg zastoj. Zaradi kontrole na avstrijski strani predor v smeri proti Avstriji občasno zapirajo.

zastoj je prav tako na cesti Bohinjska Bela-Bled.

Vozniki osebnih vozil čakajo za vstop v državo na mejnih prehodih Gruškovje in Vinica do eno uro ter na Jelšanah in Starodu do pol ure. Na Jelšanah pa tudi za izstop do pol ure.

Vozniki tovornih vozil čakajo za vstop v državo na Gruškovju do eno uro.

Spremenjena prometna ureditev je na cesti Dragonja-Sečovlje ter proti mejnima prehodoma Novokračine in Slovenska vas.

Jutri, 11. 8., bo na gorenjski avtocesti, med priključkom Brezje in razcepom Podtabor, zaradi del promet proti Ljubljani potekal po enem pasu.

Začela so se pripravljalna dela za izgradnjo krožišča pri avtocestnem priključku Vrhnika. Od jutri, 11. avgusta, bosta na primorski avtocesti zaprta uvoz proti Kopru ter izvoz iz smeri Kopra, obvoz bo preko priključka Logatec.

Danes ponoči, med 20. in 5. uro, bo promet skozi predor Karavanke potekal izmenično enosmerno s predvidoma 30 minut čakanja pred predorom.

Na pomurski avtocesti bo do 1. 9., zaradi del zaprt priključek Vučja vas proti Mariboru.

Na ljubljanski severni obvoznici je med Bežigradom in Novimi Jaršami oviran promet zaradi obnove vozišča. Zaprta sta izvoz in uvoz Tomačevo iz smeri Kosez proti Zadobrovi.

Na dolenjski avtocesti je med Obrežjem in Drnovim promet urejen po polovici avtoceste dvosmerno. Zaprto je tudi počivališče Čatež proti Ljubljani.

Na štajerski avtocesti promet med Celjem vzhod in Dramljami v obe smeri poteka po eni polovici avtoceste.

Podatki o trajnejših zaporah cest: www.promet.si

kld/kld
© STA, 2021