Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Razmere na slovenskih cestah ob 7. uri

Ljubljana, 10. avgusta - Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste so ceste po državi z redkimi izjemami prevozne in promet poteka gladko, na mejnih prehodih pa trenutno ni čakalnih dob.

Zaradi nesreče na regionalni cesti Črnomelj-Vinica je pri Stari Lipi promet urejen izmenično enosmerno.

Na primorski avtocesti je zaradi okvare vozila zaprt počasni pas med priključkoma Vrhnika in Logatec proti Kopru.

Spremenjena prometna ureditev je na cesti Dragonja-Sečovlje ter proti mejnima prehodoma Novokračine in Slovenska vas.

Začela so se pripravljalna dela za izgradnjo krožišča pri avtocestnem priključku Vrhnika. Od jutri, 11. avgusta, bosta na primorski avtocesti zaprta uvoz proti Kopru ter izvoz iz smeri Kopra, obvoz bo preko priključka Logatec.

Danes ponoči bo promet skozi predor Karavanke potekal izmenično enosmerno s predvidoma 30 minut čakanja pred predorom.

Regionalna cesta Brezovica pri Predgradu-Kanižarica bo pri Nemški Loki zaradi modernizacije ceste zaprta do 6. 12. 2021. Obvoz je urejen.

Na ljubljanski severni obvoznici je med Bežigradom in Novimi Jaršami oviran promet zaradi obnove vozišča. Zaprta sta izvoz in uvoz Tomačevo iz smeri Kosez proti Zadobrovi.

Na dolenjski avtocesti je med Obrežjem in Drnovim promet urejen po polovici avtoceste dvosmerno. Zaprto je tudi počivališče Čatež proti Ljubljani.

Na štajerski avtocesti promet med Celjem vzhod in Dramljami v obe smeri poteka po eni polovici avtoceste.Podatki o trajnejših zaporah cest: www.promet.si

rf/rf
© STA, 2021