Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

V dobrodelni akciji Koraki za Urbana doslej zbrali skoraj pol milijona evrov

Ljubljana, 5. avgusta - Še vedno teče dobrodelna akcija Koraki za Urbana, kjer družina s pomočjo društva Palčica Pomagalčica zbira sredstva za genetsko terapijo za dveletnega dečka Urbana z redko hudo nevrorazvojno motnjo, imenovano sindrom CTNNB1. Za raziskave in razvoj terapije potrebujejo dva milijona evrov. Doslej so jih zbrali 477.000, so pri društvu zapisali na svoji Facebook strani.

Ljubljana.
Dobrodelna akcija Koraki za Urbana, kjer družina s pomočjo društva Palčica Pomagalčica zbira sredstva za genetsko terapijo za dveletnega dečka Urbana z redko hudo nevrorazvojno motnjo, imenovano sindrom CTNNB1.
Foto: Facebook/KorakizaUrbana

Urbanu je mogoče pomagati z SMS sporočilom URBAN5 na 1919 ali nakazilom na transakcijski račun SI56 0400 1004 7069 045 z namenom Urban.

Podporo so Urbanu na družbenih omrežjih izrazili tudi številni olimpijski junaki, med drugim košarkarji, ki so za Urbana prispevali podpisano žogo. K pomoči so med drugim pozvali tudi kanuist in dobitnik zlate medalje Benjamin Savšek ter kolesarski as in dobitnik bronastega olimpijskega odličja Tadej Pogačar.

zg/apo/apo
© STA, 2021