Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Razmere na slovenskih cestah ob 19. uri

Ljubljana, 4. avgusta - Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je na cestah prisotnih več ovir in zastojev, na mejnih prehodih pa se pojavljajo čakalne dobe, zato velja preveriti stanje na cestah, preden se odpravite na pot.

Na štajerski avtocesti med priključkoma Celje zahod-center proti Mariboru pnevmatika na vozišču ovira promet, prav tako pa tudi na pomurski avtocesti med Lenartom in Sveto trojico proti Lendavi.

Na primorski avtocesti med razcepom Gabrk in priključkom Senožeče proti Ljubljani je zaprt počasni pas zaradi okvare tovornega vozila.

Na gorenjski avtocesti pred predorom Karavanke proti Avstriji je prišlo do zastoja v dolžini 500 m.

Na mejnem prehodu Gruškovje se z osebnim vozilom za vstop v državo čaka eno do dve uri, za izstop iz države pa do pol ure. Z tovornim vozilom se za vstop v državo čaka eno uro.
Na mejnem prehodu Dobovec se z osebnim vozilom za vstop v državo čaka do eno uro.
Na mejnem prehodu Obrežje se z osebnim vozilom tako za vstop v državo kot za izstop iz države čaka do pol ure.

Na ljubljanski severni obvoznici je med Bežigradom in Novimi Jaršami oviran promet zaradi obnove vozišča. Zaprta sta izvoz in uvoz Tomačevo iz smeri Kosez proti Zadobrovi.

Na dolenjski avtocesti je med Obrežjem in Drnovim promet urejen po polovici avtoceste dvosmerno. Zaprto je tudi počivališče Čatež proti Ljubljani.

Na štajerski avtocesti promet med Celjem vzhod in Dramljami v obe smeri poteka po eni polovici avtoceste.

Zaprta cesta Martjanci - Sebeborci zaradi preplastitve ceste.Podatki o trajnejših zaporah cest: www.promet.si

rf/rf
© STA, 2021