Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Razmere na slovenskih cestah ob 16. uri

Ljubljana, 2. avgusta - Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste so na mejnih prehodih čakalne dobe, zato velja pred odhodom na pot preveriti stanje na cestah.

Na primorski avtocesti je pred Vrhniko proti Ljubljani zaradi nesreče oviran promet.

Zaradi povečanega prometa je prišlo do zastojev pred razcepom Kozarje iz smeri zahodne od Kosez ter na južni obvoznici od priključka Ljubljana jug.

Zaradi del na štajerski avtocesti med priključkom Celje center in počivališčem Zima proti Mariboru je nastal zastoj v dolžini treh kilometrov.

Na mejnem prehodu Jelšane je z osebnim vozilom za vstop v državo čakalna doba ene ure, za izstop iz države pa več kot dve uri.
Na mejnem prehodu Dragonja je z osebnim vozilom za vstop v državo čakalna doba dve uri, za izstop iz države pa do pol ure.
Na mejnem prehodu Sečovlje je z osebnim vozilom za vstop v državo čakalna doba dveh ur.
Na mejnem prehodu Gruškovje je z osebnim vozilom za vstop v državo čakalna doba ena do dve uri, za izstop iz države do pol ure. Tovorna vozila za vstop v državo čakajo eno do dve uri.
Na mejnem prehodu Starod je z osebnim vozilom za izstop iz države potrebno čakati eno do dve uri.

Na ljubljanski severni obvoznici je med Bežigradom in Novimi Jaršami oviran promet zaradi obnove vozišča. Zaprta sta izvoz in uvoz Tomačevo iz smeri Kosez proti Zadobrovi.

Na dolenjski avtocesti je med Obrežjem in Drnovim promet urejen po polovici avtoceste dvosmerno. Zaprto je tudi počivališče Čatež proti Ljubljani.

Na štajerski avtocesti promet med Celjem vzhod in Dramljami v obe smeri poteka po eni polovici avtoceste.

Podatki o trajnejših zaporah cest: www.promet.si

rf/rf
© STA, 2021