Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Razmere na slovenskih cestah ob 12. uri

Ljubljana, 2. avgusta - Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je na ljubljanski zahodni obvoznici na razcepu Koseze v smeri proti Kozarjam oviran promet.

Na primorski avtocesti med razcepom Gabrk in priključkom Senožeče Nanos proti Ljubljani je zaradi okvare vozila zaprt počasni pas.

Na štajerski avtocesti med priključkom Celje/vzhod in počivališčem Zima proti Mariboru ter na gorenjski avtocesti pred predorom Karavanke proti Avstriji sta nastala dva kilometra dolga zastoja. Za Kranjsko Goro je priporočen že izvoz Jesenice vzhod/Lipce.

Zastoj je na ljubljanski obvoznici pred razcepom Kozarje iz smeri Rudnika in Kosez v smeri proti Brezovici, Kopru.

Na podravski avtocesti pred mejnim prehodom Gruškovje proti Hrvaški je nastal en kilometer dolg zastoj.

Zastoji so na cestah pred mejnim prehodom proti Hrvaški, Sečovlje, Dragonja, Jelšane in Starod.

Vozniki osebnih vozil čakajo za vstop v državo na mejnem prehodu Jelšane, Gruškovje in Sečovlje čakajo do eno uro ter na Dragonji do dve uri. Za izstop pa na Starodu, Sečovljah in Dragonji do eno uro, na Jelšanah in Gruškovju pa do dve uri. Vozniki tovornih vozil čakajo za vstop na Gruškovju do eno uro.

Na ljubljanski severni obvoznici je med Bežigradom in Novimi Jaršami oviran promet zaradi obnove vozišča. Zaprta sta izvoz in uvoz Tomačevo iz smeri Kosez proti Zadobrovi.

Na dolenjski avtocesti je med Obrežjem in Drnovim promet urejen po polovici avtoceste dvosmerno. Zaprto je tudi počivališče Čatež proti Ljubljani.

Na štajerski avtocesti promet med Celjem/vzhod in Dramljami v obe smeri poteka po eni polovici avtoceste.

Podatki o trajnejših zaporah cest: www.promet.si

kld/kld
© STA, 2021