Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Razmere na slovenskih cestah ob 19. uri

Ljubljana, 29. julija - Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je na dolečenih odsekih avtocest po državi prišlo do zastojev, na mejnih prehodih s Hrvaško pa prihaja do čakalnih dob.

Kosi pnevmatike na vozišču na primorski avtocesti pred Uncem ovirajo promet proti Kopru.

Na gorenjski avtocesti pred predorom Karavanke proti Avstriji je prišlo do zastoja v dolžini enega kilometra.

Na primorski avtocesti prihaja do zastojev na posameznih odsekih med priključkom Logatec in razcepom Kozarje proti Ljubljani.

Na mejnem prehodu Gruškovje se za osebna vozila pri vstopu v državo čaka eno do dve uri, pri izstopu iz države pa do eno uro.
Na mejnem prehodu Obrežje se za osebna vozila pri izstopu iz države čaka do eno uro, tovorna vozila pa tako za vstop kot izstop čakajo do eno uro.
Na mejnem prehodu Dragonja se za osebna vozila pri vstopu v državo čaka do pol ure.
Na mejnem prehodu Jelšane se za osebna vozila pri izstopu iz države čaka do pol ure.
Na mejnem prehodu Slovenska vas se za osebna vozila pri vstopu v državo čaka do pol ure, pri izstopu iz države pa ravno tako do pol ure.

Do 31. julija bo zaprta regionalna cesta Jereka - Jezero, med Bohinjsko Češnjico in Jereko. Obvoz je urejen preko Bohinjske Bistrice.

V Ljubljani bo med Langusovo ulico in Bleiweisovo cesto zaprta Tržaška cesta od danes, predvidoma od 20. ure, do 1. avgusta.

Na ljubljanski severni obvoznici je med Bežigradom in Novimi Jaršami oviran promet zaradi obnove vozišča. Zaprta sta izvoz in uvoz Tomačevo iz smeri Kosez proti Zadobrovi.

Na dolenjski avtocesti je med Obrežjem in Drnovim promet urejen po polovici avtoceste dvosmerno. Zaprto je tudi počivališče Čatež proti Ljubljani.

Na štajerski avtocesti promet med Celjem vzhod in Dramljami v obe smeri poteka po eni polovici avtoceste.

V soboto, 31. julija, bo med 9. in 12. uro zaradi prireditve zaprta regionalna cesta Erika-Vršič, Ruska cesta.

Podatki o trajnejših zaporah cest: www.promet.si

rf/rf
© STA, 2021