Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Razmere na slovenskih cestah ob 12. uri

Ljubljana, 29. julija - Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste so zastoji na štajerski avtocesti med Dramljami in Celjem/vzhod proti Ljubljani in na gorenjski avtocesti med Lescami in galerijo Moste proti Avstriji ter pred predorom Karavanke proti Avstriji

Zastoji so tudi na dolenjski avtocesti pred mejnim prehodom Obrežje v smeri Hrvaške ter na gorenjski avtocesti na izvozu Lesce proti Jesenicam in naprej na cesti Lesce-Bled.

Na mejnem prehodu Obrežje čakajo vozniki osebnih vozil pri vstopu v Slovenijo eno uro, pri izstopu pa eno do dve uri, vozniki tovornih vozil pa čakajo pri izstopu eno uro. Na mejnih prehodih Dragonja in Gruškovje čakajo vozniki osebnih vozil pri vstopu v Slovenijo eno do dve uri, na Sečovljah in Jelšanah pa približno eno uro. Na mejnih prehodih Gruškovje in Jelšane čakajo vozniki osebnih vozil pri izstopu iz države pol ure.

V soboto bo med 9. in 12. uro zaradi prireditve zaprta regionalna cesta Erika-Vršič (Ruska cesta).

Do 31. julija bo zaprta regionalna cesta Jereka-Jezero med Bohinjsko Češnjico in Jereko. Obvoz je urejen preko Bohinjske Bistrice.

Danes od predvidoma 20. ure do 1. avgusta bo v Ljubljani med Langusovo ulico in Bleiweisovo cesto zaprta Tržaška cesta.

Na ljubljanski severni obvoznici je med Bežigradom in Novimi Jaršami oviran promet zaradi obnove vozišča. Zaprta sta izvoz in uvoz Tomačevo iz smeri Podutika proti Novim Jaršam.

Na dolenjski avtocesti je med Obrežjem in Drnovim promet urejen po polovici avtoceste dvosmerno. Zaprto je tudi počivališče Čatež proti Ljubljani.

Na štajerski avtocesti promet med Celjem/vzhod in Dramljami v obe smeri poteka po eni polovici avtoceste.

Podatki o trajnejših zaporah cest: www.promet.si

mva/mva
© STA, 2021