Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Razmere na slovenskih cestah ob 12. uri

Ljubljana, 28. julija - Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je na hitri cesti Škofije-Koper pred izvozom Koper/center iz smeri Ljubljane zaradi okvare vozila oviran promet.

Na štajerski avtocesti je med počivališčem Zima in Celje/vzhod proti Ljubljani zaradi del zastoj, dolg en kilometer. Na cesti Lesce-Bled je promet povečan.

Na mejnih prehodih Dragonja in Sečovlje čakajo vozniki osebnih vozil pri vstopu v Slovenijo eno uro. Na mejnem prehodu Obrežje čakajo vozniki tovornih vozil eno uro pri vstopu v Slovenijo, vozniki osebnih vozil pa čakajo pri izstopu pol ure. Na Gruškovju čakajo vozniki osebnih vozil pri izstopu iz Slovenije približno eno uro, na Jelšanah pa čakajo tako pri vstopu, kot izstopu približno pol ure.

Na ljubljanski severni obvoznici je med Bežigradom in Novimi Jaršami oviran promet zaradi obnove vozišča. Zaprta sta izvoz in uvoz Tomačevo iz smeri Podutika proti Novim Jaršam.

Na dolenjski avtocesti je med Obrežjem in Drnovim promet urejen po polovici avtoceste dvosmerno. Zaprto je tudi počivališče Čatež proti Ljubljani.

Na štajerski avtocesti promet med Celjem/vzhod in Dramljami v obe smeri poteka po eni polovici avtoceste.

Podatki o trajnejših zaporah cest: www.promet.si

mva/mva
© STA, 2021