Napoved - STA-R, 30. 6. (sreda)

Ljubljana, 30. junija - V servisu STA-R bodo v sredo, 30. junija, na voljo tonski posnetki z naslednjih dogodkov:

TONSKO

MARIBOR/PTUJ - Vlada bo obisk v podravski regiji začela z redno sejo na Ptuju. Sledili bodo ločeni programi predsednika vlade ter ministrov in državnih sekretarjev, obisk pa bo vlada sklenila na javni tribuni v Mariboru, na kateri bodo spregovorili o razvoju in perspektivah podravske regije.

10.00 predsednik DZ Igor Zorčič bo sprejel varuha človekovih pravic Petra Svetino, ki mu bo ob tej priložnosti predal letno poročilo Varuha (fototermin); ob 10.30 izjavi za medije v preddverju velike dvorane DZ; DZ, Šubičeva 4, LJUBLJANA

PREDVIDOMA TONSKO

LJUBLJANA - V predsedniški palači bodo potekale javne predstavitve štirih kandidatov, ki jih predsednik republike predlaga državnemu zboru v imenovanje. Ob 10. uri se bo predstavil kandidat za zagovornika načela enakosti Miha Lobnik, ob 10.30 uri kandidatka za viceguvernerko Banke Slovenije Irena Vodopivec Jean in ob 11. uri kandidat za mesto sodnika na Splošnem sodišču Evropske unije v Luksemburgu Damjan Kukovec (zbor za medije ob 9.45 na Gregorčičevi ulici 20, prenos na spletni strani www.predsednik.si).

telefon (sprejemanje servisa): 01/24 10 152
telefaks: 01/43 42 970
e-mail: desk@sta.si
STA-R: https://www.sta.si/sta-r

spremljate nas lahko tudi na:
Facebook: https://www.facebook.com/STA.Novice
Twitter: https://twitter.com/STA_novice

bp/tep/bp
© STA, 2021