Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Odpoklic svežega polnomastnega mleka Ljubljanskih mlekarn

Ljubljana, 22. junija - Podjetje Ljubljanske mlekarne je iz prodaje odpoklicalo Mu sveže mleko polnomastno (3,5 odstotkov mlečne maščobe) in Sveže mleko polnomastno (3,5 odstotkov mlečne maščobe) zaradi prisotnosti enterobakterije, so sporočili iz podjetja.

Ljubljana.
Podjetje Ljubljanske mlekarne je iz prodaje odpoklicalo Mu sveže mleko polnomastno (3,5 odstotkov mlečne maščobe) in Sveže mleko polnomastno (3,5 odstotkov mlečne maščobe) zaradi prisotnosti enterobakterije.
Foto: Ljubljanske mlekarne

Mu sveže mleko polnomastno je pakirano v litrsko embalažo Tetra Pak, Sveže mleko polnomastno pa je pakirano v desetlitrsko vrečo. Oba izdelka imata rok uporabe 4. julij 2021.

Izdelek je v primeru prisotnosti enterobakterije lahko nevaren za zdravje potrošnika. Lahko ga vrnejo na prodajno mesto, kjer so ga kupili in zahtevajo povrnitev kupnine. Če izdelek pred uporabo prekuhajo, ni nevarnosti za zdravje potrošnika.

Za dodatne informacije se potrošniki lahko obrnejo na informacijski center za potrošnike Ljubljanskih mlekarn na brezplačno telefonsko številko 080 11 44 vsak delovni dan med 8. in 14. uro.

Vsem potrošnikom se za nevšečnosti opravičujejo.

nns/apo
© STA, 2021