Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Turistična zveza Slovenije predstavila bonton dopustniškega obnašanja

Ljubljana, 10. junija - Na Turistični zvezi Slovenije so pred začetkom poletne turistične sezoni sestavili bonton dopustniškega obnašanja. Kot primer dobre prakse reševanje te problematike so posebej izpostavili destinacijo Kranjska Gora, kjer so k reševanju problematike pristopili z "mehkejšim pristopom".

Ljubljana, Restavracija JB.
Novinarska konferenca Turistične zveze Slovenije na kateri so predstavili bonton dopustniškega obnašanja ter pomen naziva Gastronomska regija 2021.
Slovenski etnolog Janez Bogataj.
Foto: Nik Jevšnik/STA

Ljubljana.
Novinarska konferenca Turistične zveze Slovenije na kateri so predstavili bonton dopustniškega obnašanja ter pomen naziva Gastronomska regija 2021.
Foto: Nik Jevšnik/STA

Ljubljana, Restavracija JB.
Novinarska konferenca Turistične zveze Slovenije na kateri so predstavili bonton dopustniškega obnašanja ter pomen naziva Gastronomska regija 2021.
Predsednik TZS Pavle Hevka.
Foto: Nik Jevšnik/STA

Ljubljana.
Novinarska konferenca Turistične zveze Slovenije na kateri so predstavili bonton dopustniškega obnašanja ter pomen naziva Gastronomska regija 2021.
Sekretarka TZS Karmen Burger.
Foto: Nik Jevšnik/STA

Ljubljana, Restavracija JB.
Novinarska konferenca Turistične zveze Slovenije na kateri so predstavili bonton dopustniškega obnašanja ter pomen naziva Gastronomska regija 2021.
Marija Brložnik s Turistične zveze Velenje.
Foto: Nik Jevšnik/STA

Ljubljana, Restavracija JB.
Novinarska konferenca Turistične zveze Slovenije na kateri so predstavili bonton dopustniškega obnašanja ter pomen naziva Gastronomska regija 2021.
Mojca Mežek iz Turizma Kranjska Gora.
Foto: Nik Jevšnik/STA

Ljubljana, Restavracija JB.
Novinarska konferenca Turistične zveze Slovenije na kateri so predstavili bonton dopustniškega obnašanja ter pomen naziva Gastronomska regija 2021.
Mojca Mežek iz Turizma Kranjska Gora.
Foto: Nik Jevšnik/STA

Ljubljana, Restavracija JB.
Novinarska konferenca Turistične zveze Slovenije na kateri so predstavili bonton dopustniškega obnašanja ter pomen naziva Gastronomska regija 2021.
Slovenski etnolog Janez Bogataj.
Foto: Nik Jevšnik/STA

Ljubljana.
Novinarska konferenca Turistične zveze Slovenije na kateri so predstavili bonton dopustniškega obnašanja ter pomen naziva Gastronomska regija 2021.
Marija Imperl, vodnica v naravi.
Foto: Nik Jevšnik/STA

Ljubljana, Restavracija JB.
Novinarska konferenca Turistične zveze Slovenije na kateri so predstavili bonton dopustniškega obnašanja ter pomen naziva Gastronomska regija 2021.
Foto: Nik Jevšnik/STA

Ljubljana.
Novinarska konferenca Turistične zveze Slovenije na kateri so predstavili bonton dopustniškega obnašanja ter pomen naziva Gastronomska regija 2021.
Marija Imperl, vodnica v naravi.
Foto: Nik Jevšnik/STA

Ljubljana, Restavracija JB.
Novinarska konferenca Turistične zveze Slovenije na kateri so predstavili bonton dopustniškega obnašanja ter pomen naziva Gastronomska regija 2021.
Predsednik TZS Pavle Hevka.
Foto: Nik Jevšnik/STA

Celotna novica je dostopna le naročnikom.
Novica vsebuje 2.978 znakov (brez presledkov) oziroma 518 besed.

Novico lahko kupite. Cena: 1 žeton; na računu: 0 žetonov

rbi/uk
© STA, 2021