Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Z ukradenim poltovornjakom odpeljali za 13.000 evrov električnih kablov

Šentjur/Sevnica, 17. maja - Štirje moški so 4. maja v Šentjurju z dvorišča podjetja ukradli poltovorno vozilo in se z njim odpeljali do podjetja z elektro materialom, kjer so vlomili v skladišče in ukradli več lesenih kolutov električnih kablov v skupni vrednosti 13.000 evrov. V naslednjih dneh so jih odkrili tudi s pomočjo GPS sistema v vozilu, so sporočili s Policijske uprave Celje.

Šentjur.
Štirje moški so 4. maja v Šentjurju z dvorišča podjetja ukradli poltovorno vozilo in se z njim odpeljali do podjetja z elektro materialom, kjer so vlomili v skladišče in ukradli več lesenih kolutov električnih kablov v skupni vrednosti 8400 evrov.
Foto: PU Celje

Moški so se nato odpeljali na območje Sevnice. Tam so kolute razložili na gozdni poti v naselju Drušče, vozilo pa parkirali na železniški postaji na območju Sevnice, kjer so ga v podjetju, v katerem je bilo ukradeno, izsledili na podlagi podatkov GPS sistema. Del kablov so moški sežgali, ostale pa skrili. V naslednjih so se vrnili na kraj, kjer pa jih je prijela policija. Vse štiri bodo policisti kazensko ovadili.

ako/apo
© STA, 2021