Na Cerkljanskem poteka iskalna akcija pogrešanega 36-letnika

Cerkno, 29. aprila - Na območju naselja Zakojca in širše okolice v Občini Cerkno poteka iskalna akcija 36-letnega Zorana Flandra. Pogrešanega so nazadnje videli v torek popoldne, policiste pa so o pogrešanem obvestili v sredo okoli 13. ure. Policija za morebitne informacije o pogrešanem prosi tudi širšo javnost.

Pogrešani je visok od 170 do 175 centimetrov, suhe postave, ima bolj podolgovat obraz, rjave oči in je pobrit po glavi. Ko so ga videli nazadnje, je bil oblečen v črne delavske hlače, črno jakno z rumenim napisom NikeAir, obute je imel črne delavske čevlje.

Kot so danes sporočili s Policijske uprave Nova Gorica, se je pogrešani v torek okoli 15. ure s temno modrim osebnim avtomobilom znamke peugeot 307 od doma odpeljal v smeri vasi Bukovski Vrh, kasneje pa se je za njim izgubila vsaka sled.

Kljub dosedanjim aktivnostim policiji pogrešanega še ni uspelo najti. Na zahtevnem in hribovitem terenu na območju naselja Zakojca in širše okolice od 13. ure pod vodstvom policijske postaje Idrija poteka iskalna akcija, policistom pa so se pri iskanju pogrešanega pridružili tudi gasilci.

Za informacije prosijo tudi širšo javnost. Policija prosi vse, ki bi o pogrešanem karkoli vedeli oz. bi o njem imeli koristne informacije, da o tem obvestijo policiste policijske postaje Idrija na telefonsko številko 05 372 48 00 ali elektronski naslov: pp_idrija.pung@policija.si, se zglasijo na najbližji policijski postaji ali pokličejo interventno številko policije 113 oz. anonimni telefon policije 080 1200.

tz/apo
© STA, 2021