Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Policisti v Vrtojbi odkrili v tujini ukradeno vozilo višjega cenovnega razreda

Nova Gorica, 31. marca - Novogoriški policisti so v ponedeljek na kontrolni točki v Vrtojbi pri vstopu v Slovenijo odkrili v tujini ukradeno avto višjega cenovnega razreda. Avto so zasegli, 31-letnega romunskega voznika pa čaka kazenska ovadba zaradi suma ponarejanja listin in prikrivanja.

Nova Gorica.
Novogoriški policisti so v ponedeljek na kontrolni točki v Vrtojbi pri vstopu v Slovenijo odkrili v tujini ukraden BMW x6. Policisti so avto zasegli, romunskega voznika pa čaka kazenska ovadba zaradi suma ponarejanja listin in prikrivanja.
Foto: PU Nova Gorica

Ta je vozil BMW X6 španskih registrskih tablic, v vozilu pa je bila še 21-letnica.

Pri pregledu vozila in listin so ugotovili, da je imel voznik na avtomobilu ponarejeno identifikacijsko tipsko nalepko, pa tudi serijsko številko šasije.

Pri preverjanju italijanskega prometnega dovoljenja z identičnimi oznakami avtomobila znamke BMW X6, italijanskih registrskih številk, so ugotovili, da je bilo prometno dovoljenje ukradeno v Italiji.

S pomočjo schengenskega informacijskega sistema so nato ugotovili, da so avto v začetku novembra lani ukradli v Italiji.

vi/ago/apo
© STA, 2021