V promocijo istrske kulinarike z znamko Altroke Istra

Koper, 11. marca - Koprski zavod za turizem je v ospredje svojih aktivnosti letos postavil gastronomijo, ki jo bodo predstavljali pod blagovno znamko Altroke Istra. Uvod v dogajanje bo čokoladno jajce Vinakopra, od maja do septembra pa bodo enkrat mesečno pripravili Altroke Istra gourmet festival, kjer bodo ponudniki predstavljali tipične jedi istrske kulinarike.

Koper, restavracija Kogo.
Novinarska konferenca Zavoda za mladino, kulturo in turizem Koper ter Vinakoper, na kateri so predstavili aktivnosti, ki so jih združili pod blagovno znamko Altroke Istra, ter aktivnosti projekta Gastronomski zakladi Istre in morja - Maristra.
Karmen Novarlič iz Slovenske turistične organizacije (STO), direktorica zavoda Mojca Vojska, direktor Vinakopra Borut Fakin in Ylenia Loredan, ki je v koprskem zavodu zadolžena za področje turizma.
Foto: Mitja Volčanšek/STA

Koper, restavracija Kogo.
Novinarska konferenca Zavoda za mladino, kulturo in turizem Koper ter Vinakoper, na kateri so predstavili aktivnosti, ki so jih združili pod blagovno znamko Altroke Istra, ter aktivnosti projekta Gastronomski zakladi Istre in morja - Maristra.
Direktor Vinakopra Borut Fakin in Ylenia Loredan, ki je v koprskem zavodu zadolžena za področje turizma.
Foto: Mitja Volčanšek/STA

Koper, restavracija Kogo.
Novinarska konferenca Zavoda za mladino, kulturo in turizem Koper ter Vinakoper, na kateri so predstavili aktivnosti, ki so jih združili pod blagovno znamko Altroke Istra, ter aktivnosti projekta Gastronomski zakladi Istre in morja - Maristra.
Karmen Novarlič iz Slovenske turistične organizacije (STO) in direktorica zavoda Mojca Vojska.
Foto: Mitja Volčanšek/STA

Koper, restavracija Kogo.
Novinarska konferenca Zavoda za mladino, kulturo in turizem Koper ter Vinakoper, na kateri so predstavili aktivnosti, ki so jih združili pod blagovno znamko Altroke Istra, ter aktivnosti projekta Gastronomski zakladi Istre in morja - Maristra.
Direktorica zavoda Mojca Vojska, direktor Vinakopra Borut Fakin in Ylenia Loredan, ki je v koprskem zavodu zadolžena za področje turizma.
Foto: Mitja Volčanšek/STA

Celotna novica je dostopna le naročnikom.
Novica vsebuje 2.015 znakov (brez presledkov) oziroma 357 besed.

Novico lahko kupite. Cena: 1 žeton; na računu: 0 žetonov

miv/mlu
© STA, 2021