Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Priprave na nogometno EP do 21 let v zaključnem obdobju, prisotnost gledalcev še nejasna

Ljubljana, 11. februarja - Slovenska tiskovna agencija je v sodelovanju z Nogometno zvezo Slovenije pripravila spletni pogovor o pripravah na nogometno evropsko prvenstvo do 21 let v Sloveniji in na Madžarskem. Tako NZS kot štiri slovenska mesta, ki bodo gostitelji tekem, so v zaključnem obdobju priprav, še vedno pa ni jasno, kako bo s samim obiskom tekem.

Ljubljana.
Spletni pogovor o pripravah na evropsko nogometno prvenstvo do 21 let, ki ga je pripravil STAklub v sodelovanju z Nogometno zvezo Slovenije (NZS).
Sodelovali so vodja projekta EP do 21 let na NZS Lea Soklič, ljubljanski podžupan Dejan Crnek, vodja za mednarodno sodelovanje v kabinetu mariborskega župana Nataša Ritonija, vodja projektne skupine za kordinacijo EP U21 na koprski mestni občini Patrik Peroša in Katarina Karlovšek iz RTA agencije Celje.
Foto: STA

Tekme največjega nogometnega dogodka v samostojni Sloveniji bodo pri nas gostili Ljubljana, Maribor, Celje in Koper. Prvenstvo bo zaradi natrpanega programa in posledic pandemije novega koronavirusa nekoliko drugačno kot običajno. Skupinski del bo med 24. in 31. marcem, izločilni boji pa med 31. majem in 6. junijem.

Predstavniki mest so enotni, da jim je ob veliki priložnosti za promocijo prvotne načrte nekoliko spremenila epidemija, zaradi česar večina aktivnosti poteka preko spleta.

lr/am/lr
© STA, 2021