Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Zveza potrošnikov: Fermentirana živila ponujajo številne prednosti, postopka se lahko lotimo doma

Ljubljana, 28. januarja - Fermentiranih živil kot so kombuča, miso in tempeh je na policah trgovin vedno več. Obljubljajo blagodejne učinke na telo in zdravje. Fermentacije se je lahko lotiti tudi doma, a je potrebno biti pozoren pri pripravi. S kuhanjem namreč odstranimo žive bakterije, zato jih raje uživajte surove, so sporočili z Zveze potrošnikov Slovenije.

Ljubljana.
Zveza potrošnikov Slovenije (ZPS).
Foto: Anže Malovrh/STA
Arhiv STA

Celotna novica je dostopna le naročnikom.
Novica vsebuje 1.880 znakov (brez presledkov) oziroma 310 besed.

Novico lahko kupite. Cena: 1 žeton; na računu: 0 žetonov

xa/ago
© STA, 2021