Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Testiranja tečejo tudi za zaposlene v vrtcih

Ljubljana/Žalec/Škofja Loka/Celje, 25. januarja - Pred načrtovanim odprtjem vrtcev v regijah z boljšo epidemiološko sliko danes poteka testiranje zaposlenih s hitrimi testi na novi koronavirus.

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče.
Množično testiranje zaposlenih v vzgoji in izobraževanju s hitrimi testi na novi koronavirus na Gospodarskem razstavišču, pred torkovim ponovnim odprtjem šol za učence prve triade in vrtcev v devetih slovenskih regijah z boljšo epidemiološko sliko.
Foto: Daniel Novakovič/STA

Zaposlene iz celjskega vrtca Tončke Čečeve je na celjskem sejmišču testiral Zdravstveni dom Celje. Testiranja se je udeležilo okoli 70 zaposlenih, ki naj bi jutri prišli na delo. Doslej ni bilo potrjene nobene okužbe, je povedala ravnateljica Irena Hren.

V Vrtcu Škofja Loka bo mobilna enota danes testirala okoli 60 zaposlenih v največji enoti, jutri zjutraj pa bodo opravili še testiranje po vseh ostalih enotah, je dejala ravnateljica Vrtca Škofja Loka Janja Bogataj.

Zaposleni v žalskih vrtcih bodo testirani popoldne, je povedala ravnateljica Vrtcev Žalec Natalija Starič Žikić. Ko bodo znani rezultati testov, bodo dokončno potrdili organizacijo dela.

vpu/lpc/np
© STA, 2021