Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Projekt promocije lokalne hrane v savinjsko-šaleški regiji v času epidemije še bolj do izraza

Velenje, 31. januarja - Ta mesec se je končal projekt Jejmo lokalno: Povečanje stopnje samooskrbe v savinjsko-šaleški regiji. Po oceni udeležencev projekta, ki se je začel septembra leta 2018, je bil pomen lokalno pridelane in predelane hrane v času epidemije še toliko bolj izrazit. Pomen samooskrbe so promovirali z uporabo virtualnih tehnologij.

Šentvid pri Stični.
Domača zelenjava.
Foto: Rasto Božič/STA
Arhiv STA

Celotna novica je dostopna le naročnikom.
Novica vsebuje 1.293 znakov (brez presledkov) oziroma 215 besed.

Novico lahko kupite. Cena: 1 žeton; na računu: 0 žetonov

lpc/jaz
© STA, 2021