Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

V požaru stanovanjske hiše na Remšniku nastala velika materialna škoda

Radlje ob Dravi, 4. januarja - V požaru, v katerem je v noči na nedeljo povsem zgorela stanovanjska hiša na območju Remšnika v občini Radlje ob Dravi, naj bi po neuradni oceni nastalo od 30.000 do 40.000 evrov škode. Po podatkih Policijske uprave Celje je zagorelo pri dimniku, tuja krivda je izključena. Požar so gasili gasilci iz več društev.

Radlje ob Dravi.
V požaru, v katerem je v noči na nedeljo povsem zgorela stanovanjska hiša na območju Remšnika v občini Radlje ob Dravi, naj bi po neuradni oceni nastalo od 30.000 do 40.000 evrov škode. Po podatkih PU Celje je zagorelo pri dimniku, tuja krivda je izključena. V lokalnem okolju je že stekla akcija zbiranja pomoči prizadetim.
Foto: PGD Radlje

V lokalnem okolju je že stekla akcija zbiranja pomoči prizadetim. Pri območnem združenju Rdečega križa Radlje ob Dravi zbirajo sredstva za prizadeto družino, vse podatke so objavili na svoji Facebook strani. Pomoč je ponudila tudi Občina Radlje ob Dravi.

Kot je za STA povedal solastnik pogorele hiše Anton Rebernik, sta v hiši trenutno živela njegova mama in njegov sin. Mama je trenutno pri njem, medtem ko namestitev za sina še urejajo. Pri gašenju sta se oba s sinom lažje poškodovala, je še povedal Rebernik.

vpu/apo
© STA, 2021