Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Nogometna šola Mura in navijači obdarili pomurske družine

Murska Sobota, 24. decembra - Nogometna šola Mura iz Murske Sobote je pred božično-novoletnimi prazniki v sodelovanju z navijaško skupino Black Gringos s prehrambenimi paketi olajšala praznike 100 družinam, varni hiši in zavetišču za živali Mala hiša. Dobrodelno akcijo so danes sklenili s predajo več kot dveh ton prehrambenih izdelkov.

Murska Sobota.
Nogometna šola Mura iz Murske Sobote je pred božično-novoletnimi prazniki v sodelovanju z navijaško skupino Black Gringos s prehrambenimi paketi olajšala praznike 100 družinam, varni hiši in zavetišču za živali Mala hiša.
Foto: NŠ Mura

Letošnje razmere zaradi epidemije so socialno stanje v Pomurju še poslabšale, številne socialno šibke družine so se še bolj znašle na obrobju družbe, pravijo v Nogometni šoli Mura. Zato so v klubu pripravili pakete za 100 pomurskih družin.

Kot je povedal sekretar Nogometne šole Mura Jaka Maučec, so s paketi olajšali decembrske dni tudi stanovalcem v varni hiši, niso pa pozabili niti na živali. Zavetišču za živali Mala hiša so namreč donirali 300 kilogramov hrane za pse in mačke.

np/muv/pa/np
© STA, 2020