Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Pri 19-letnem Mariborčanu našli droge in orožje

Maribor, 24. decembra - Mariborski in lenarški policisti so skupaj s policisti vodnikov službenih psov in konjenikov na podlagi odredbe preiskovalnega sodnika mariborskega okrožnega sodišča opravili hišno preiskavo pri 19-letniku iz Maribora. Pri njem so zasegli več vrst droge, pripomočkov v zvezi z njimi, gotovino in celo hladno orožje.

Maribor.
Policisti policijske postaje Lenart so v hišni preiskavi pri 19-letniku iz Maribora zasegli posušene rastlinske delce, za katere sumijo, da gre za prepovedano konopljo, tabletke, za katere sumijo, da gre za prepovedano drogo ekstazi, psihoaktivne gobice, lističe, za katere sumijo, da gre za prepovedano drogo LSD, steklenico s tekočino, za katero sumijo, da gre za za prepovedano snov, oz. drogo kodein, gotovino in elektronske ter druge naprave, pa tudi kovinski boksar, teleskopsko palico in naboj.
Foto: PU Maribor

V preiskavi so našli posušene konopljo, tabletke ekstazija, psihoaktivne gobice, lističe LSD, steklenico s tekočino, za katero sumijo, da gre za kodein, gotovino in elektronske ter druge naprave, pa tudi kovinski boksar, teleskopsko palico in naboj.

Po zaključeni preiskavi osumljenca čaka kazenska ovadba zaradi neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, za zaseženo orožje pa bodo zoper njega uvedli hitri prekrškovni postopek po zakonu o orožju.

gm/pa
© STA, 2020