Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Zaradi pridelave in prodaje konoplje 52-letnik z območja Domžal v priporu

Domžale, 20. decembra - Policisti so konec tedna opravili hišno preiskavo pri 52-letniku z območja Domžal. Pri njem so našli prirejen prostor za gojenje prepovedane konoplje, zasegli so 400 sadik, okoli kilogram že posušene prepovedane droge, okoli 10 kilogramov zdrobljenih listov konoplje ter pripomočke za pridelavo droge.

Domžale.
Policisti so konec tedna opravili hišno preiskavo pri 52-letniku z območja Domžal. Pri njem so našli prirejen prostor za gojenje prepovedane konoplje, zasegli so 400 sadik, okoli kilogram že posušene prepovedane droge, okoli 10 kilogramov zdrobljenih listov konoplje ter pripomočke za pridelavo droge.
Foto: PU Ljubljana

Grosuplje.
Policisti policijske postaje Grosuplje so v četrtek opravili hišno preiskavo pri 19, 33 in 28 let starih osumljencih z območja Maribora, zaradi suma kaznivega dejanja omogočanja uživanja prepovedanih drog. Med preiskavo pri 19-letnem osumljencu so zasegli tudi dve puški, za kateri nima dovoljenja.
Foto: PU Ljubljana

Kot so danes sporočili s Policijske uprave Ljubljana, so osumljencu odvzeli prostost in ga zaradi suma kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami privedli k preiskovalnemu sodniku, ki je zanj odredil pripor.

Policisti pa so v četrtek opravili hišno preiskavo pri 19, 33 in 28 let starih osumljencih z območja Maribora zaradi suma kaznivega dejanja omogočanja uživanja prepovedanih drog. Vsem trem so zasegli manjšo količino prepovedane konoplje, pri 19-letniku tudi dve puški, za kateri nima dovoljenja.

apo/apo
© STA, 2020