Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Zaradi divjega bega pred policisti si je nabral za 2790 evrov kazni

Maribor, 18. decembra - Mariborski policisti so v četrtek na južni obvoznici ustavljali voznika neregistriranega osebnega avtomobila z registrskima tablicama, ki nista pripadali vozilu, a je ta v križišču v Spodnjih Hočah prevozil rdečo luč in s pospešeno hitrostjo nadaljeval pot proti Mariboru. Na koncu jim ga je uspelo ujeti, zdaj pa ga čaka plačilo 2790 evrov kazni.

Maribor.
Mariborski policisti so 26-letnemu vozniku iz okolice Maribora, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zaradi česar so mu avtomobil zasegli ter mu za celo vrsto storjenih prekrškov izdali visok plačilni nalog.
Foto: PU Maribor.

Med divjo vožnjo je storil kar osem prometnih prekrškov, nato pa med vožnjo skozi krožno križišče pri trgovskih centrih ob Tržaški cesti trčil v robnik pločnika in poškodoval pnevmatiko, tako da z vožnjo ni več mogel nadaljevati.

Policisti so v postopku ugotovili, da gre za 26-letnega voznika iz okolice Maribora, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zaradi česar so mu avtomobil zasegli ter mu za celo vrsto storjenih prekrškov izdali visok plačilni nalog.

gm/moz
© STA, 2020