Prvo slovensko restavracijo v New Yorku bodo slovesno odprli po pandemiji
New York, 14. decembra - Prva slovenska restavracija v New Yorku, imenovana Pekarna, je morala zaradi pandemije po le nekaj tednih delovanja skupaj z drugimi restavracijami zapreti svoja vrata. Lastnik Dean O'Neill napoveduje njeno slovesno odprtje takoj, ko se bo pandemija covida-19 umirila.
ZDA, New York.
Na zahodni strani newyorškega Manhattna ob aveniji Amsterdam je prva slovenska restavracija v New Yorku z imenom Pekarna, ki jo je zasnoval inženir avstralskega rodu Dean O'Neill.
Foto: Robi Poredoš/STA
ZDA, New York.
Na zahodni strani newyorškega Manhattna ob aveniji Amsterdam je prva slovenska restavracija v New Yorku z imenom Pekarna, ki jo je zasnoval inženir avstralskega rodu Dean O'Neill.
Foto: Robi Poredoš/STA
ZDA, New York.
Na zahodni strani newyorškega Manhattna ob aveniji Amsterdam je prva slovenska restavracija v New Yorku z imenom Pekarna, ki jo je zasnoval inženir avstralskega rodu Dean O'Neill.
Foto: Robi Poredoš/STA
ZDA, New York.
Na zahodni strani newyorškega Manhattna ob aveniji Amsterdam je prva slovenska restavracija v New Yorku z imenom Pekarna, ki jo je zasnoval inženir avstralskega rodu Dean O'Neill.
Lastnik restavracije Pekarna Dean O'Neil.
Foto: Robi Poredoš/STA
ZDA, New York.
Na zahodni strani newyorškega Manhattna ob aveniji Amsterdam je prva slovenska restavracija v New Yorku z imenom Pekarna, ki jo je zasnoval inženir avstralskega rodu Dean O'Neill.
Lastnik restavracije Pekarna Dean O'Neil.
Foto: Robi Poredoš/STA
ZDA, New York.
Na zahodni strani newyorškega Manhattna ob aveniji Amsterdam je prva slovenska restavracija v New Yorku z imenom Pekarna, ki jo je zasnoval inženir avstralskega rodu Dean O'Neill.
Lastnik restavracije Pekarna Dean O'Neil in kuharski mojster Kamal Hoyte.
Foto: Robi Poredoš/STA
ZDA, New York.
Na zahodni strani newyorškega Manhattna ob aveniji Amsterdam je prva slovenska restavracija v New Yorku z imenom Pekarna, ki jo je zasnoval inženir avstralskega rodu Dean O'Neill.
Lastnik restavracije Pekarna Dean O'Neil.
Foto: Robi Poredoš/STA
ZDA, New York.
Na zahodni strani newyorškega Manhattna ob aveniji Amsterdam je prva slovenska restavracija v New Yorku z imenom Pekarna, ki jo je zasnoval inženir avstralskega rodu Dean O'Neill.
Kuharski mojster v Pekarni Kamal Hoyte.
Foto: Robi Poredoš/STA
ZDA, New York.
Na zahodni strani newyorškega Manhattna ob aveniji Amsterdam je prva slovenska restavracija v New Yorku z imenom Pekarna, ki jo je zasnoval inženir avstralskega rodu Dean O'Neill.
Lastnik restavracije Pekarna Dean O'Neil in kuharski mojster Kamal Hoyte.
Foto: Robi Poredoš/STA
ZDA, New York.
Na zahodni strani newyorškega Manhattna ob aveniji Amsterdam je prva slovenska restavracija v New Yorku z imenom Pekarna, ki jo je zasnoval inženir avstralskega rodu Dean O'Neill.
Foto: Robi Poredoš/STA
ZDA, New York.
Na zahodni strani newyorškega Manhattna ob aveniji Amsterdam je prva slovenska restavracija v New Yorku z imenom Pekarna, ki jo je zasnoval inženir avstralskega rodu Dean O'Neill.
Foto: Robi Poredoš/STA
ZDA, New York.
Na zahodni strani newyorškega Manhattna ob aveniji Amsterdam je prva slovenska restavracija v New Yorku z imenom Pekarna, ki jo je zasnoval inženir avstralskega rodu Dean O'Neill.
Foto: Robi Poredoš/STA
Celotna novica je dostopna le naročnikom.
Novica vsebuje 2.717 znakov (brez presledkov) oziroma 535 besed.
Novico lahko kupite. Cena: 1 žeton; na računu: 0 žetonov