Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Ministrstvo za obrambo s spletno stranjo obvešča o investicijah v vojsko

Ljubljana, 11. decembra - Ministrstvo za obrambo je pripravilo spletno stran, namenjeno obveščanju javnosti o investicijah v Slovensko vojsko, določenih v zakonu o zagotavljanju sredstev za investicije v Slovenski vojski v letih 2021-2026. Tako bodo na enem mestu pregledno zagotavljali vse ključne podatke o investicijah, so sporočili z ministrstva.

Ljubljana.
Ministrstvo za obrambo je pripravilo spletno stran, namenjeno obveščanju javnosti o investicijah v Slovensko vojsko, določenih v zakonu o zagotavljanju sredstev za investicije v Slovenski vojski v letih 2021-2026.
Foto: MORS

Spletna stran varnostzavse.si je razdeljena na pet vsebinskih sklopov. Na njej bodo objavljali tudi strokovne članke obrambnih strokovnjakov. Obravnavali bodo tudi opremljanje oboroženih sil v drugih evropskih državah. Objavljali pa bodo tudi vsebine, povezane z zagotavljanjem mednarodnega varnostnega okolja.

Na ministrstvu so v sporočilu za javnost opozorili še, da lahko vsi družbeni podsistemi delujejo le, če je vzpostavljena varnost.

dpr/pa
© STA, 2020