Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Novomeški policisti naj bi zasegli šest kilogramov konoplje

Novo mesto, 11. decembra - Novomeški policisti so v hišni preiskavi na naslovu bivanja 23-letnika našli in zasegli približno šest kilogramov posušenih rastlinskih delcev, za katere sumijo, da gre za prepovedano konopljo. Našli so tudi piškote, za katere prav tako obstaja sum, da vsebujejo konopljo, in digitalno tehtnico.

Novo mesto.
Policisti Policijske postaje Novo mesto v hišni preiskavi pri 23-letnem osumljencu našli in zasegli okoli šest kilogramov posušenih rastlinskih delcev, za katere obstaja sum, da gre za prepovedano konopljo, piškote, za katere prav tako obstaja sum, da vsebujejo konopljo in digitalno tehtnico.
Foto: PU Novo mesto

Kot so sporočili z novomeške policijske uprave, so policisti preiskali stanovanjsko hišo, pomožni objekt in osebni avtomobil. Zasežene snovi pa so poslali v analizo v Nacionalni forenzični laboratorij.

Po končani preiskavi bodo 23-letnika ovadili na pristojno tožilstvo zaradi kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog.

tz/apo
© STA, 2020