Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Policija opozarja na kraje traktorjev znamke New Holland

Maribor, 17. oktobra - Na območju Policije uprave Maribor so neznanci v zadnjih dveh nočeh ukradli dva traktorja. V obeh primerih sta bila odtujena z originalnimi ključi, zato policisti pozivajo vse lastnike vozil, naj kontaktne ključe skrbno shranjujejo in tako ravnajo samozaščitno. Posebej opozarjajo na kraje traktorjev New Holland, so sporočili s PU Maribor.

Maribor.
Na območju Policije uprave Maribor so neznanci v zadnjih dveh nočeh ukradli dva traktorja. V obeh primerih sta bila odtujena z originalnimi ključi. Posebej opozarjajo na kraje traktorjev New Holland.
Foto: PU Maribor

V noči z včeraja na danes so namreč neznanci na območju Zgornje Senarske odtujil leto dni star traktor znamke New Holland. Podoben traktor znamke New Holland so neznani storilci odtujili že noč prej na Zgornjem Hlapju, a ga je lastnik s pomočjo znancev našel v Vukovju.

Ker so kriminalisti v zadnjih dneh tudi na drugih območjih zaznali povečano število tatvin kmetijskih traktorjev znamke New Holland, pozivajo lastnike predvsem te znamke, da poskrbijo za varnost premoženja.

ako/spo/ako
© STA, 2020