Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Policisti odkrili vzgojitelja konoplje v Lenartu in Slovenski Bistrici

Lenart/Slovenska Bistrica, 30. septembra - Policisti na območju mariborske policijske uprave so zadnje dni odkrili še dva vzgojitelja prepovedane konoplje ter zoper oba osumljenca napovedali vložitev kazenskih ovadb. V prvem primeru gre za 46-letnega moškega na območju Lenarta, v drugem pa za 19-letnika, ki je konopljo gojil na območju Slovenske Bistrice.

Lenart.
Policisti so v hišni preiskavi 46-letniku našli in zasegli 88 zelenih sadik konoplje, 100 gramov posušenih rastlinskih delcev in dve elektronski tehtnici.
Foto: PU Maribor

Slovenska Bistrica.
Policisti so v hišni preiskavi pri 19-letnemu moškemu zasegli več rastlin konoplje, našli pa še posušene delce ter še nekatere druge predmete.
Foto: PU Maribor

Lenarški policisti so včeraj na podlagi odredbe sodišča opravili hišno preiskavo pri 46-letniku, in ob tem zasegli 88 zelenih sadik konoplje, 100 gramov posušenih rastlinskih delcev ter dve elektronski tehtnici.

Že prejšnji teden pa so bistriški policisti opravili na domu 19-letnika. Ob tem so na vrtu stanovanjske hiše zasegli več rastlin konoplje, v notranjosti hiši pa našli že posušene delce ter še nekatere druge predmete, ki so pomembni za kazenski postopek.

gm/td
© STA, 2020