Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Prostovoljci pod mentorstvom obrtnikov bodo prepleskali del Pediatrične klinike

Ljubljana, 28. avgusta - Del ljubljanske pediatrične klinike bo danes dočakal barvito prenovo. Čopiče in valjčke bo v roke vzelo 60 prostovoljcev, ki bodo pod mentorstvom predstavnikov Sekcije slikopleskarjev, fasaderjev in črkoslikarjev pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije prostore pediatrije odeli v marelične odtenke.

Ljubljana.
Barvita prenova prostorov dveh kliničnih oddelkov na pediatrični kliniki UKC Ljubljana, v kateri sodeluje 60 prostovoljcev in 12 organizacij.
Foto: Daniel Novakovič/STA
Arhiv STA

Po zaslugi prostovoljcev bodo svežo plast barve dobili prostori kliničnega oddelka za endokrinologijo, diabetes in bolezni presnove ter službe za kardiologijo v tretjem nadstropju in službe za alergologijo, revmatologijo in klinično imunologijo v četrtem nadstropju, so napovedali v Univerzitetnem kliničnem centru Ljubljana.

Za valjčke pa bodo poprijeli tudi strokovni direktor pediatrične klinike Marko Pokorn, poslovna direktorica Helena Ulčar Šumčić, predsednik državnega sveta Alojz Kovšca in izvršni direktor družbe JUB Željko Kovačevič.

td/apo
© STA, 2020