Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Šest mladoletnikov poškodovanih v kolesarskem parku

Ribnica, 7. avgusta - V kolesarskem parku v naselju Dolenji Lazi v občini Ribnica je v četrtek nekaj po 20. uri šest mladoletnikov skakalo po kolesarski skakalnici, pri čemer se je vdrl pod na stolpu skakalnice. Padli so sedem metrov globoko in se pri tem poškodovali. Posredovali so gasilci in reševalci, ki so vseh šest poškodovanih prepeljali v UKC Ljubljana.

Ribnica.
V kolesarskem parku v naselju Dolenji Lazi v občini Ribnica je v četrtek nekaj po 20. uri šest mladoletnikov skakalo po kolesarski skakalnici, pri čemer se je vdrl pod na stolpu skakalnice. Padli so sedem metrov globoko in se pri tem poškodovali. Posredovali so gasilci in reševalci, ki so vseh šest poškodovanih prepeljali v UKC Ljubljana.
Foto: Google Street View

Štiri osebe so se ob nesreči težje poškodovale, dve lažje, nihče pa ni življenjsko ogrožen, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana. Ena oseba ima odprti zlom, ena je dobila udarec v kolk, pri treh pa so sumili na poškodbo hrbtenice, je za STA povedal vodja gasilske intervencije Nejc Mohar. Po njegovih besedah je bila vzrok za nesrečo preobremenitev lesene konstrukcije poda na stolpu skakalnice, ki po njegovih informacijah ne obratuje več.

tkr/apo/apo
© STA, 2020