Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Pristojni Cerkljanom obljubljajo nadaljevanje obnove ceste čez Kladje

Cerkno, 11. marca - Državna sekretarka na ministrstvu za infrastrukturo Nina Mauhler in vodja sektorja za investicije na direkciji za infrastrukturo Tomaž Willenpart sta v Cerknem predstavnikom lokalne skupnosti in gospodarstva obljubila nadaljnjo obnovo ceste čez prelaz Kladje.

Cerkno.
Državna sekretarka na ministrstvu za infrastrukturo Nina Mauhler in vodja sektorja za investicije na direkciji za infrastrukturo Tomaž Willenpart sta se mudila na delovnem posvetu v Cerknem. Predstavnikom lokalne skupnosti in gospodarstva sta obljubila nadaljnjo obnovo ceste čez prelaz Kladje, ki povezuje škofjeloško in cerkljansko območje.
Foto: STA

Sestala sta se z direktorico severnoprimorske Gospodarske zbornice Nevenko Volk Rožič, podžupanom cerkljanske občine Domnom Uršičem in predsednikom ter članom uprave največje cerkljanske gospodarske družbe Eta Cerkno Robertom Vugo in Andrejem Grahom.

Po besedah Mauhlerjeve so ugotovili, da je bila večina doslej načrtovanih del pri rekonstrukciji ceste čez Kladje izvedena. Po njenih navedbah sta z Willenpartom predstavnikom cerkljanskega gospodarstva in lokalne skupnosti zagotovila, da se bodo rekonstrukcije oziroma preplastitve nadaljevale tudi v prihodnje.

bdo/pv/bdo
© STA, 2020