Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Policisti prosijo za pomoč pri razjasnitvi prometne nesreče izven naselja Prvačina

Nova Gorica, 5. marca - Policija prosi za pomoč pri razjasnitvi prometne nesreče, ki se je v sredo popoldne zgodila izven naselja Prvačina. Po prvih podatkih je nesrečo zaradi prehitevanja "v škarje" povzročil voznik osebnega avtomobila bele ali sive barve, ki ga policija še išče. V nesreči sta bila udeležena še eno vozilo in kolesar.

Kot so sporočili iz Policijske uprave Nova Gorica, je neznani voznik avtomobila vozil iz Dombrave proti Dornberku. Ko je prehiteval 37-letnega kolesarja, je iz nasprotne smeri pripeljal 45-letni voznik avtomobila, ki je zato, da bi preprečil trčenje, zapeljal iz vozišča na neutrjeno bankino, kjer je izgubil oblast nad vozilom. Zaneslo ga je na nasprotno smerno vozišče, kjer je trčil v 37-letnega kolesarja, nato pa zapeljal pod cesto, trčil v rob njive, vozilo pa je ostalo na brežini, so sporočili policisti.

Policisti pobeglega voznika in vse, ki bi lahko o prometni nesreči imeli koristne informacije prosijo, da se zglasijo na policijski postaji prometne policije v Novi Gorici ali pokličejo na telefon (05) 393 41 00. Lahko se zglasijo tudi na kateri koli drugi najbližji policijski postaji oz. pokličejo številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

tkr/tz
© STA, 2020