Počivalšek in Pivčeva za razjasnitev navedb o vohunjenju

Ljubljana, 19. februarja - Po pisanju nekaterih portalov in parlamentarnem nadzoru na policiji zaradi domnevnega vohunjenja za člani strank, ki se pogovarjajo o novi koaliciji, sta prvaka SMC in DeSUS Zdravko Počivalšek in Aleksandra Pivec izrazila zaskrbljenost. Če navedbe držijo, si Pivčeva želi ukrepanja, Počivalšek pa verjame, da bo do njega prišlo.

Slovenj Gradcu, Podgorje.
Dan odprtih vrat in novinarska konferenca ob zaključku 14. licitacije najboljšega lesa, ki je bila ponovno rekordna po ponujenih količinah in doseženih najvišjih cenah.
Jože Jeromel iz Društva lastnikov gozdov Mislinjske doline, ministrica za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, ki opravlja tekoče posle, Aleksandra Pivec in direktor Zavoda za gozdove Slovenije Damjan Oražem.
Foto: Vesna Pušnik Brezovnik/STA

Ljubljana, Narodni muzej Slovenije.
Novinarska konferenca Strateškega sveta za metalurgijo (SSM) po redni seji sveta, na kateri so predstavili izzive in predloge rešitev največjih slovenskih podjetij s področja metalurgije in kovinskopredelovalne dejavnosti v luči sprejemanja Nacionalnega energetskega in podnebnega načrta ter Evropskega zelenega dogovora.
Minister za gospodarski razvoj in tehnologijo, ki opravlja tekoče posle, Zdravko Počivalšek.
Foto: Nebojša Tejić/STA

Celotna novica je dostopna le naročnikom.
Novica vsebuje 1.559 znakov (brez presledkov) oziroma 291 besed.

Novico lahko kupite. Cena: 1 žeton; na računu: 0 žetonov

moz/sag/jaz/vpu/tz
© STA, 2020