Prihaja pestro leto za slovensko gastronomsko ponudbo

Ljubljana, 29. januarja - Gastronomija postaja vse pomembnejši del slovenske turistične ponudbe. Leta 2021 bo Slovenija Evropska gastronomska regija, a se že v letu 2020 obeta vrsta dogodkov na to temo. Govorci na današnjem dogodku v Ljubljani so ob tem izpostavili pomen izobraževanja natakarjev in drugega osebja ter kakovostnih sestavin, ki jih v Sloveniji ne manjka.

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče.
Srečanje v organizaciji STO in gospodarskega ministrstva z naslovom Gastronomija - osrednja dvoletna promocijska in razvojna tematika slovenskega turizma v letih 2020 in 2021.
Direktorica STO Maja Pak.
Foto: Nebojša Tejić/STA

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče.
Srečanje v organizaciji STO in gospodarskega ministrstva z naslovom Gastronomija - osrednja dvoletna promocijska in razvojna tematika slovenskega turizma v letih 2020 in 2021.
Direktorica STO Maja Pak.
Foto: Nebojša Tejić/STA

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče.
Srečanje v organizaciji STO in gospodarskega ministrstva z naslovom Gastronomija - osrednja dvoletna promocijska in razvojna tematika slovenskega turizma v letih 2020 in 2021.
Direktorica STO Maja Pak.
Foto: Nebojša Tejić/STA

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče.
Srečanje v organizaciji STO in gospodarskega ministrstva z naslovom Gastronomija - osrednja dvoletna promocijska in razvojna tematika slovenskega turizma v letih 2020 in 2021.
Direktorica STO Maja Pak.
Foto: Nebojša Tejić/STA

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče.
Srečanje v organizaciji STO in gospodarskega ministrstva z naslovom Gastronomija - osrednja dvoletna promocijska in razvojna tematika slovenskega turizma v letih 2020 in 2021.
Direktorica STO Maja Pak.
Foto: Nebojša Tejić/STA

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče.
Srečanje v organizaciji STO in gospodarskega ministrstva z naslovom Gastronomija - osrednja dvoletna promocijska in razvojna tematika slovenskega turizma v letih 2020 in 2021.
Direktorica STO Maja Pak.
Foto: Nebojša Tejić/STA

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče.
Srečanje v organizaciji STO in gospodarskega ministrstva z naslovom Gastronomija - osrednja dvoletna promocijska in razvojna tematika slovenskega turizma v letih 2020 in 2021.
Direktorica STO Maja Pak.
Foto: Nebojša Tejić/STA

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče.
Srečanje v organizaciji STO in gospodarskega ministrstva z naslovom Gastronomija - osrednja dvoletna promocijska in razvojna tematika slovenskega turizma v letih 2020 in 2021.
Direktorica STO Maja Pak.
Foto: Nebojša Tejić/STA

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče.
Srečanje v organizaciji STO in gospodarskega ministrstva z naslovom Gastronomija - osrednja dvoletna promocijska in razvojna tematika slovenskega turizma v letih 2020 in 2021.
Direktorica STO Maja Pak.
Foto: Nebojša Tejić/STA

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče.
Srečanje v organizaciji STO in gospodarskega ministrstva z naslovom Gastronomija - osrednja dvoletna promocijska in razvojna tematika slovenskega turizma v letih 2020 in 2021.
Direktorica STO Maja Pak.
Foto: Nebojša Tejić/STA

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče.
Srečanje v organizaciji STO in gospodarskega ministrstva z naslovom Gastronomija - osrednja dvoletna promocijska in razvojna tematika slovenskega turizma v letih 2020 in 2021.
Foto: Nebojša Tejić/STA

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče.
Srečanje v organizaciji STO in gospodarskega ministrstva z naslovom Gastronomija - osrednja dvoletna promocijska in razvojna tematika slovenskega turizma v letih 2020 in 2021.
Direktorica STO Maja Pak.
Foto: Nebojša Tejić/STA

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče.
Srečanje v organizaciji STO in gospodarskega ministrstva z naslovom Gastronomija - osrednja dvoletna promocijska in razvojna tematika slovenskega turizma v letih 2020 in 2021.
Državna sekretarka na ministrstvu za gospodarstvo Eva Štravs Podlogar.
Foto: Nebojša Tejić/STA

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče.
Srečanje v organizaciji STO in gospodarskega ministrstva z naslovom Gastronomija - osrednja dvoletna promocijska in razvojna tematika slovenskega turizma v letih 2020 in 2021.
Državna sekretarka na ministrstvu za gospodarstvo Eva Štravs Podlogar.
Foto: Nebojša Tejić/STA

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče.
Srečanje v organizaciji STO in gospodarskega ministrstva z naslovom Gastronomija - osrednja dvoletna promocijska in razvojna tematika slovenskega turizma v letih 2020 in 2021.
Državna sekretarka na ministrstvu za gospodarstvo Eva Štravs Podlogar.
Foto: Nebojša Tejić/STA

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče.
Srečanje v organizaciji STO in gospodarskega ministrstva z naslovom Gastronomija - osrednja dvoletna promocijska in razvojna tematika slovenskega turizma v letih 2020 in 2021.
Državna sekretarka na ministrstvu za gospodarstvo Eva Štravs Podlogar.
Foto: Nebojša Tejić/STA

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče.
Srečanje v organizaciji STO in gospodarskega ministrstva z naslovom Gastronomija - osrednja dvoletna promocijska in razvojna tematika slovenskega turizma v letih 2020 in 2021.
Državna sekretarka na ministrstvu za gospodarstvo Eva Štravs Podlogar.
Foto: Nebojša Tejić/STA

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče.
Srečanje v organizaciji STO in gospodarskega ministrstva z naslovom Gastronomija - osrednja dvoletna promocijska in razvojna tematika slovenskega turizma v letih 2020 in 2021.
Državna sekretarka na ministrstvu za gospodarstvo Eva Štravs Podlogar.
Foto: Nebojša Tejić/STA

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče.
Srečanje v organizaciji STO in gospodarskega ministrstva z naslovom Gastronomija - osrednja dvoletna promocijska in razvojna tematika slovenskega turizma v letih 2020 in 2021.
Državna sekretarka na ministrstvu za gospodarstvo Eva Štravs Podlogar.
Foto: Nebojša Tejić/STA

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče.
Srečanje v organizaciji STO in gospodarskega ministrstva z naslovom Gastronomija - osrednja dvoletna promocijska in razvojna tematika slovenskega turizma v letih 2020 in 2021.
Državna sekretarka na ministrstvu za gospodarstvo Eva Štravs Podlogar.
Foto: Nebojša Tejić/STA

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče.
Srečanje v organizaciji STO in gospodarskega ministrstva z naslovom Gastronomija - osrednja dvoletna promocijska in razvojna tematika slovenskega turizma v letih 2020 in 2021.
Direktorica Gault&Millau Slovenija Mira Šemić.
Foto: Nebojša Tejić/STA

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče.
Srečanje v organizaciji STO in gospodarskega ministrstva z naslovom Gastronomija - osrednja dvoletna promocijska in razvojna tematika slovenskega turizma v letih 2020 in 2021.
Direktorica STO Maja Pak.
Foto: Nebojša Tejić/STA

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče.
Srečanje v organizaciji STO in gospodarskega ministrstva z naslovom Gastronomija - osrednja dvoletna promocijska in razvojna tematika slovenskega turizma v letih 2020 in 2021.
Direktorica Turizma Radovljica Nataša Mikelj.
Foto: Nebojša Tejić/STA

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče.
Srečanje v organizaciji STO in gospodarskega ministrstva z naslovom Gastronomija - osrednja dvoletna promocijska in razvojna tematika slovenskega turizma v letih 2020 in 2021.
Direktorica STO Maja Pak.
Foto: Nebojša Tejić/STA

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče.
Srečanje v organizaciji STO in gospodarskega ministrstva z naslovom Gastronomija - osrednja dvoletna promocijska in razvojna tematika slovenskega turizma v letih 2020 in 2021.
Direktorica Turizma Radovljica Nataša Mikelj, direktorica STO Maja Pak, državna sekretarka na ministrstvu za gospodarstvo Eva Štravs Podlogar, direktorica Gault&Millau Slovenija Mira Šemić in predsednik Sekcije za gostinstvo in turizem pri OZS Blaž Cvar.
Foto: Nebojša Tejić/STA

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče.
Srečanje v organizaciji STO in gospodarskega ministrstva z naslovom Gastronomija - osrednja dvoletna promocijska in razvojna tematika slovenskega turizma v letih 2020 in 2021.
Direktorica Turizma Radovljica Nataša Mikelj, direktorica STO Maja Pak, državna sekretarka na ministrstvu za gospodarstvo Eva Štravs Podlogar, direktorica Gault&Millau Slovenija Mira Šemić in predsednik Sekcije za gostinstvo in turizem pri OZS Blaž Cvar.
Foto: Nebojša Tejić/STA

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče.
Srečanje v organizaciji STO in gospodarskega ministrstva z naslovom Gastronomija - osrednja dvoletna promocijska in razvojna tematika slovenskega turizma v letih 2020 in 2021.
Foto: Nebojša Tejić/STA

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče.
Srečanje v organizaciji STO in gospodarskega ministrstva z naslovom Gastronomija - osrednja dvoletna promocijska in razvojna tematika slovenskega turizma v letih 2020 in 2021.
Foto: Nebojša Tejić/STA

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče.
Srečanje v organizaciji STO in gospodarskega ministrstva z naslovom Gastronomija - osrednja dvoletna promocijska in razvojna tematika slovenskega turizma v letih 2020 in 2021.
Foto: Nebojša Tejić/STA

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče.
Srečanje v organizaciji STO in gospodarskega ministrstva z naslovom Gastronomija - osrednja dvoletna promocijska in razvojna tematika slovenskega turizma v letih 2020 in 2021.
Foto: Nebojša Tejić/STA

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče.
Srečanje v organizaciji STO in gospodarskega ministrstva z naslovom Gastronomija - osrednja dvoletna promocijska in razvojna tematika slovenskega turizma v letih 2020 in 2021.
Foto: Nebojša Tejić/STA

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče.
Srečanje v organizaciji STO in gospodarskega ministrstva z naslovom Gastronomija - osrednja dvoletna promocijska in razvojna tematika slovenskega turizma v letih 2020 in 2021.
Foto: Nebojša Tejić/STA

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče.
Srečanje v organizaciji STO in gospodarskega ministrstva z naslovom Gastronomija - osrednja dvoletna promocijska in razvojna tematika slovenskega turizma v letih 2020 in 2021.
Foto: Nebojša Tejić/STA

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče.
Srečanje v organizaciji STO in gospodarskega ministrstva z naslovom Gastronomija - osrednja dvoletna promocijska in razvojna tematika slovenskega turizma v letih 2020 in 2021.
Direktorica STO Maja Pak, direktorica Gault&Millau Slovenija Mira Šemić in predsednik Sekcije za gostinstvo in turizem pri OZS Blaž Cvar.
Foto: Nebojša Tejić/STA

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče.
Srečanje v organizaciji STO in gospodarskega ministrstva z naslovom Gastronomija - osrednja dvoletna promocijska in razvojna tematika slovenskega turizma v letih 2020 in 2021.
Direktorica STO Maja Pak, direktorica Gault&Millau Slovenija Mira Šemić in predsednik Sekcije za gostinstvo in turizem pri OZS Blaž Cvar.
Foto: Nebojša Tejić/STA

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče.
Srečanje v organizaciji STO in gospodarskega ministrstva z naslovom Gastronomija - osrednja dvoletna promocijska in razvojna tematika slovenskega turizma v letih 2020 in 2021.
Direktorica STO Maja Pak in direktorica Gault&Millau Slovenija Mira Šemić.
Foto: Nebojša Tejić/STA

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče.
Srečanje v organizaciji STO in gospodarskega ministrstva z naslovom Gastronomija - osrednja dvoletna promocijska in razvojna tematika slovenskega turizma v letih 2020 in 2021.
Direktorica STO Maja Pak in direktorica Gault&Millau Slovenija Mira Šemić.
Foto: Nebojša Tejić/STA

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče.
Srečanje v organizaciji STO in gospodarskega ministrstva z naslovom Gastronomija - osrednja dvoletna promocijska in razvojna tematika slovenskega turizma v letih 2020 in 2021.
Direktorica STO Maja Pak in direktorica Gault&Millau Slovenija Mira Šemić.
Foto: Nebojša Tejić/STA

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče.
Srečanje v organizaciji STO in gospodarskega ministrstva z naslovom Gastronomija - osrednja dvoletna promocijska in razvojna tematika slovenskega turizma v letih 2020 in 2021.
Foto: Nebojša Tejić/STA

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče.
Srečanje v organizaciji STO in gospodarskega ministrstva z naslovom Gastronomija - osrednja dvoletna promocijska in razvojna tematika slovenskega turizma v letih 2020 in 2021.
Direktorica STO Maja Pak, direktorica Gault&Millau Slovenija Mira Šemić in predsednik Sekcije za gostinstvo in turizem pri OZS Blaž Cvar.
Foto: Nebojša Tejić/STA

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče.
Srečanje v organizaciji STO in gospodarskega ministrstva z naslovom Gastronomija - osrednja dvoletna promocijska in razvojna tematika slovenskega turizma v letih 2020 in 2021.
Foto: Nebojša Tejić/STA

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče.
Srečanje v organizaciji STO in gospodarskega ministrstva z naslovom Gastronomija - osrednja dvoletna promocijska in razvojna tematika slovenskega turizma v letih 2020 in 2021.
Foto: Nebojša Tejić/STA

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče.
Srečanje v organizaciji STO in gospodarskega ministrstva z naslovom Gastronomija - osrednja dvoletna promocijska in razvojna tematika slovenskega turizma v letih 2020 in 2021.
Državna sekretarka na ministrstvu za gospodarstvo Eva Štravs Podlogar.
Foto: Nebojša Tejić/STA

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče.
Srečanje v organizaciji STO in gospodarskega ministrstva z naslovom Gastronomija - osrednja dvoletna promocijska in razvojna tematika slovenskega turizma v letih 2020 in 2021.
Foto: Nebojša Tejić/STA

Celotna novica je dostopna le naročnikom.
Novica vsebuje 3.403 znake (brez presledkov) oziroma 580 besed.

Novico lahko kupite. Cena: 1 žeton; na računu: 0 žetonov

mg/bg
© STA, 2020