Michelinov vodnik lahko dvigne prepoznavnost cele Slovenije

Portorož, 26. novembra - Prihod Michelinovega vodnika v Slovenijo lahko dvigne prepoznavnost ne le slovenske gastronomije, ampak cele Slovenije, je danes v Portorožu na tradicionalnem strokovnem srečanju gostincev ocenila Barbara Zmrzlikar iz Slovenske turistične organizacije. Poudarili so tudi vlogo žensk v gostinstvu in težave z iskanjem kadrov.

Portorož, Hotel Slovenija.
Novinarska konferenca v okviru strokovnega srečanje gostincev, ki ga organizira sekcija za gostinstvo in turizem pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije.
Predsednik sekcije za gostinstvo in turizem pri OZS Blaž Cvar in predsednik OZS Branko Meh.
Foto: Mitja Volčanšek/STA

Portorož, Hotel Slovenija.
Novinarska konferenca v okviru strokovnega srečanje gostincev, ki ga organizira sekcija za gostinstvo in turizem pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije.
Foto: Mitja Volčanšek/STA

Portorož, Hotel Slovenija.
Novinarska konferenca v okviru strokovnega srečanje gostincev, ki ga organizira sekcija za gostinstvo in turizem pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije.
Foto: Mitja Volčanšek/STA

Celotna novica je dostopna le naročnikom.
Novica vsebuje 2.308 znakov (brez presledkov) oziroma 394 besed.

Novico lahko kupite. Cena: 1 žeton; na računu: 0 žetonov

miv/kk
© STA, 2019