POPRAVEK: Čebelarji poudarili pomen lokalne hrane

leto, ko bo Slovenija evropska gastronomska regija, v vodilu

V vodilu vesti je leto, ko bo Slovenija evropska gastronomska regija, 2021 (IN NE prihodnje leto). Popravljeno vest objavljamo v celoti.

Čebelarji poudarili pomen lokalne hrane

Lukovica, 14. novembra - Čebelarska zveza Slovenija je danes na Brdu pri Lukovici pred petkovim slovenskim dnevom hrane in tradicionalnim zajtrkom s slovenskim kosilom poudarila pomen lokalne hrane. Slovenija bo leta 2021 evropska gastronomska regija, predsedovala bo Svetu EU, zato je pomen lokalnega še toliko večji.

Ljubljana.
Čebelarstvo, čebelar, čebelnjak, čebela, med.
Foto: Anže Malovrh/STA
Arhiv STA

Celotna novica je dostopna le naročnikom.
Novica vsebuje 2.692 znakov (brez presledkov) oziroma 500 besed.

Novico lahko kupite. Cena: 1 žeton; na računu: 0 žetonov

kk/bg/bg
© STA, 2019