Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Sezona pečenega kostanja v polnem razmahu

piše Tadeja Kreč

Ljubljana, 26. oktobra - V Ljubljani diši po pečenem kostanju, četudi zaradi prijetnih jesenskih temperatur še ni potrebe, da bi si ob njem greli prste. Letos ga v prestolnici ponujajo na šestih lokacijah. Zanimanja za pečen kostanj je po besedah prodajalcev kar nekaj, zato pa so manj zadovoljni nabiralci, saj domača letina ni najboljša.

Ljubljana.
Pečen kostanj, jesen, Ljubljana.
Foto: Tamino Petelinšek/STA
Arhiv STA

Celotna novica je dostopna le naročnikom.
Novica vsebuje 2.432 znakov (brez presledkov) oziroma 477 besed.

Novico lahko kupite. Cena: 1 žeton; na računu: 0 žetonov

tkr/moz
© STA, 2019