Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Goreče vozilo za krajši čas zaprlo štajersko avtocesto

Ljubljana, 10. avgusta - Zaradi gorečega vozila na avtocesti pred Slovenskimi Konjicami proti Mariboru je bila štajerska avtocesta za krajši čas zaprta. Med Dramljami in Slovenskimi Konjicami ponekod še vedno prihaja do zastojev, ki jih je sicer danes na avtocesti precej. Najdaljši, osemkilometrski, je na gorenjski avtocesti pred predorom Karavanke proti Avstriji.

Na gorenjski avtocesti je stoječa kolona vozil proti Karavankam že pri počivališču Lipce. Zelo gost in zelo počasen promet je tudi skozi Jesenice, so sporočili s Policijske uprave Kranj.

Daljši, sedem kilometrov dolg zastoj je zaradi prometne nesreče nastal tudi na primorski avtocesti med Vrhniko in Brezovico proti Ljubljani, poroča prometnoinformacijski center.

Do zastojev sicer prihaja tudi drugje - na podravski avtocesti pred Gruškovjem (2,5 kilometra), na vipavski hitri cesti pred Selom proti Razdrtemu (štiri kilometre), na dolenjski avtocesti od Ivančne Gorice proti Biču (1,5 kilometra) ter na cestah Portorož - Sečovlje in Koper - Dragonja.

uk/uk
© STA, 2019