Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Sergeja Racmana išče tudi Interpol

Ljubljana/Koper, 30. julija - Potem ko je slovenska policija na seznam iskanih oseb uvrstila poslovneža Sergeja Racmana, je bila zanj danes razpisana še mednarodna tiralica Interpola. Racmana, za katerega je sodišče pred dvema tednoma odredilo pripor v preiskavi suma zlorabe prostitucije v klubu Marina, Interpol išče z rdečim obvestilom oziroma najvišjo stopnjo tiralice.

Ljubljana.
Danes je bila za poslovnežem Sergejem Racmanom razpisana mednarodna tiralica Interpola, ki ga išče z rdečim obvestilom oziroma najvišjo stopnjo tiralice.
Foto: Interpol

Slovenska policija je sicer že minulo sredo razpisala notranjo tiralico in evropski nalog za prijetje in predajo, ki je bil vnesen v schengenski informacijski sistem.

Specializirano državno tožilstvo je namreč na koprsko okrožno sodišče že vložilo obtožnico zoper 18 fizičnih in eno pravno osebo v zvezi z delovanjem kluba Marina na Ajševici pri Novi Gorici. Obtožnica je vložena zaradi kaznivih dejanj zlorabe prostitucije, trgovine z ljudmi in kaznivega dejanja s področja drog.

mo/pa/mo
© STA, 2019