Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Policija razpisala tiralico za Racmana

Ljubljana/Koper, 25. julija - Policija je včeraj na seznam oseb, za katerimi je razpisana tiralica ali evropski nalog za prijetje, uvrstila poslovneža Sergeja Racmana, za katerega je sodišče pred dvema tednoma odredilo pripor v preiskavi suma zlorabe prostitucije v klubu Marina. Ker Racman še ni v priporu, policija pa ga ne najde, so razpisali tiralico.

Ljubljana.
Policija je v sredo na seznam oseb, za katerimi je razpisana tiralica ali evropski nalog za prijetje, uvrstila poslovneža Sergeja Racmana, za katerega je sodišče pred dvema tednoma odredilo pripor v preiskavi suma zlorabe prostitucije v klubu Marina.
Foto: Policija

Na Policijski upravi Koper so za STA pojasnili, da je za Racmana razpisana notranja tiralica in evropski nalog za prijetje in predajo, ki je vnesen v schengenski informacijski sistem. Mednarodna tiralica zanj ni razpisana, torej ni objavljena na Interpolu.

Specializirano državno tožilstvo je medtem po poročanju medijev na koprsko okrožno sodišče že vložilo obtožnico zoper 18 fizičnih in eno pravno osebo v zvezi z delovanjem kluba Marina na Ajševici pri Novi Gorici, ki pa še ni pravnomočna.

apo/apo
© STA, 2019